Mijn favorieten

Woning kopenWat kunnen wij voor u betekenen?

Waarschijnlijk weet u al wat voor soort woning u zoekt. Of wellicht heeft u uw droomhuis al gevonden. Maar hoe kritisch bent u? En vergeet u geen belangrijke zaken in uw enthousiasme? Een deskundige makelaar kan uitkomst bieden. Ook voor de aankoop van uw woning kunt u terecht bij Arns & de Leeuw Makelaars.Geschikte woning vinden

Er staat veel te koop, maar wat past nu echt bij uw wensen? U kunt zelf zoeken naar uw droomhuis en wij helpen. Klik hier voor ons aanbod.


Bezichtigen

Ziet u een woning die u aanspreekt, dan regelen wij voor u een bezichtiging waarbij wij u ook begeleiden. Wij letten dan vooral op het onderhoud van de woning en eventuele gebreken. U kunt erop vertrouwen dat wij beschikken over gedegen kennis en ervaring.


Bouwkundige staat (extra) belichten

Is  er sprake van vervuilde grond? Hoe staat het met de Vereniging van Eigenaren? Zijn de erfgrenzen goed vastgelegd? Wij zorgen voor juridisch en milieutechnisch onderzoek.


Onderhandelen

Bij onderhandelen komt het aan op de juiste strategie die wij samen met u bepalen.  Zo realiseren wij voor u de scherpste prijs.


Koopakte

Is de koopakte goed opgesteld? Deze wordt samen met u doorgenomen en ondertekend.


Tarieven voor de aankoop van uw droomhuis

Omdat elke huizenkoper anders is en wij onze diensten hierop aanpassen doen we dat ook met onze tarieven. Onze expertise inzetten tijdens het volledige aankoopproces of juist alleen advies bij de onderhandelingen en contractvorming? Het kan allemaal.

De inzet van Arns & de Leeuw Makelaars is al mogelijk vanaf € 350,-. Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 3258210 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.