Mijn favorieten

Wat is de meerwaarde van een makelaar?

Wat is de meerwaarde van een makelaar?

Huis verkopen? Arns & de Leeuw Makelaars is uw gedreven NVM-verkoopmakelaar!

Ook in deze tijd is het goed verkopen van een huis minder makkelijk dan het lijkt. Als u uw woning wilt verkopen, dan is het prettig als dit zo vlot en soepel mogelijk verloopt. Met een prachtig bedrag als eindresultaat. Arns & de Leeuw Makelaars helpt u bij het gehele verkoopproces.

Met meer dan 30 jaar ervaring als beëdigd makelaar en taxateur heeft Johan de Leeuw zeer goede kennis van de markt, waardoor hij de waarde van uw woning goed kan bepalen. Daarnaast gaat hij samen met u opzoek naar de juiste verkoopstrategie. Dat betekent dat u samen kijkt naar een eventuele opbrengsteprijs, het beste moment om de woning op de markt te zetten en hoe de woning het beste gepresenteerd kan worden.Als NVM-makelaar heeft Johan een uitgebreid netwerk en toegang tot de NVM-database. Via dit landelijk netwerk kan hij uw woning ook onder de aandacht brengen bij andere NVM-makelaars. Vervolgens begeleidt hij de bezichtigingen van uw woning met potentiële gegadigden. Met behulp van zijn persoonlijke aanpak en onderhandelingskwaliteiten zorgt hij voor een succesvol eindresultaat.

Wanneer u overweegt uw huis te verkopen dan komen wij vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Als u vervolgens uw woning Te Koop zet bij ons, krijgt u een unieke eigen website van uw woning. Naast de gebruikelijk presentatie op Funda is de eigen website met exclusieve uitstraling een goede toevoeging van het presenteren van uw woning.

Als NVM-verkoopmakelaar begeleiden wij u graag bij de verkoop van uw woning. Kijk voor meer informatie over het gehele verkoopproces onder het kopje woning verkopen.