Mijn favorieten

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Een huis kopen? De NVM-aankoopmakelaar van Arns & de Leeuw Makelaars helpt u graag.

In deze tijd van social media, het internet en onze zelfstandigheid wordt het belang van een aankoopmakelaar ernstig onderschat. Vaak weten we al wat voor een soort woning we zoeken. Maar waar moeten we allemaal aan denken bij het kopen van een droomhuis? En vergeten we geen belangrijke zaken in ons enthousiasme? Een deskundige makelaar kan uitkomst bieden bij de aankoop van uw eerste droomhuis.

Wanneer u een huis koopt, komen er veel nieuwe zaken op u af. Wat is de bouwkundige staat van de woning? Is de prijs die gevraagd wordt bijvoorbeeld wel een reële prijs? Hoe staat het met de Vereniging van Eigenaren bij appartementen?Daarnaast komt bij het kopen van een huis veel emotie kijken. U kijkt of het huis mooi is; geeft het u een goed gevoel? Johan de Leeuw kijkt met andere ogen naar de woning, hij geeft o.a. inzicht over de waarde van de woning, hij onderhandelt voor u over de prijs, hij bekijkt alle juridische aspecten enzovoort. Met meer dan 30 jaar vakkennis kan hij u op alle fronten begeleiden en adviseren. Als beëdigd makelaar en taxateur behoedt hij u voor allerlei valkuilen.

Arns & de Leeuw Makelaars kan u tijdens het gehele aankoopproces begeleiden, van begin tot eind, van het zoeken naar een woning tot aan het tekenen van de akte van uw droomhuis en het daaropvolgende transport bij de notaris.

Kortom, Johan de Leeuw zorgt voor een goede start!