Mijn favorieten

Nieuwbouw

Makelaar Johan de Leeuw heeft sinds 30 jaar ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw. Zowel in de ontwikkeling van nieuwe projecten als ook op het gebied van verkoop van nieuwbouwwoningen en appartement kunnen wij steunen op een flinke dosis ervaring. Hier vindt u een opsomming van recente en meer in het verleden gerealiseerde nieuwbouwprojecten.

Gerealiseerde nieuwbouwprojecten

Het project Zandsehof.nl is in 2013 en 2014 gerealiseerd. Wij zijn daar vanaf het prille begin betrokken geweest bij de ontwikkelingen. Het betreft hier een tweetal complexen met 12 en 15 appartementen. Het project is van Project Overbetuwe in samenwerking met Van Wijk Vastgoed.

 
Ons kantoor heeft zich ook ingespannen voor de verkoop en het meedenken bij de ontwikkelingen van een enkele woning of appartement.

In 2011 is een klein project geboren van een tweetal nieuw te bouwen woning aan de Bloemstraat in Huissen. Siebenheller en Breure hebben het plan gerealiseerd.


Hans de Koning heeft de oude apotheek in het centrum van Huissen verbouwd tot 2 appartementen en 1 woonhuis. De verkoop van één van de appartementen is door ons kantoor in 2016 volbracht.


In 2008 is het project Dr. Poellstraat 2 van de grond gekomen. In samenwerking met Bouwbedrijf Meuwsen uit Nijmegen hebben we een tweetal kantoren met twee appartementen gerealiseerd in het hartje van Bemmel.Van 2008 tot 2012  hebben wij de verkoop behartigd van 40 grondgebonden woningen en 35 appartementen in het plan Bloemstraat in Huissen. Het project is van Visschers Bouw uit Nuland.

  

Plan Dorps-Es is in 2007 een inbreiding geweest in het centrum van Gendt. In totaal zijn hier 17 woningen en 13 appartementen gerealiseerd door KDO-ontwikkeling uit Druten.

 

In 2007 is een inbreidingslocatie in Angeren ingevuld met een twaalftal woningen met 6 appartementen. Een planontwikkeling van Bouwbedrijf Meuwsen uit Nijmegen.In 2007 zijn een acht-tal rijtjeswoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd aan de Terracottastraat in Nijmegen. De ontwikkeling was in handen van ons kantoor en Bouwbedrijf Meuwsen uit Nijmegen.In 2006 hebben wij een oude stadsbakkerij in het centrum van Huissen herontwikkeld tot een complex met een winkel met vier drie-kamer-appartementen en drie stadswoningen. In samenwerking met Bouwbedrijf Meuwsen uit Nijmegen is dit project tot stand gekomen.In 2005 hebben wij het project begeleid van het Winkelcentrum De Zilverkamp met 38 appartementen. Het project is gerealiseerd door Next Real Estate.In 2005 is een project gerealiseerd door Joosten uit Elst van een drietal complexen met appartementen en een medisch-centrum.In 2001 is het project 's Gravenhof gerealiseerd door Moes uit Zwolle bestaande uit een drietal complexen met appartementen.

 

In het jaar 2000 heeft ons kantoor samen met Groothuis Woningbouw uit Harbrinkhoek het project Binnenveld II in Huissen op de kaart gezet. In dit plan zijn een 100-tal grondgebonden woningen gerealiseerd van rijtjeshuizen tot tweekappers en vrijstaande woningen.

 

Een korte, niet volledige, opsomming van voorgaande projecten:

1986 - Koelhuisstraat in Huissen - 20 rijwoningen - ontwikkeling Huverma en Gelboma
1988 - Muntstraat in Huissen - 4 rijwoningen - ontwikkeling Sluiter Bouwbedrijf
1989 - Van Dorth tot Medlerstraat in Duiven - 20-tal tweekappers - Kuipers Bouwbedrijf
1989 - Bingelradestraat Arnhem-zuid - 12 tweekappers - Nijhuis Bouw
1990 - Rijkerswoerd - diverse woningen
1991 - Schalkshof - 28 tweekappers - ontwikkeling Huverma en Gelboma
1991 - Huismanstraat in Huissen - 2 tweekappers, 1 vrijstaande woning - ontwikkeling Huverma
1992 - Hofmeesterij in Huissen - diverse typen - ontwikkeling Huverma en Gelboma, De Koning Bouw
1995 - Huismanstraat - 2 vrijstaande woningen - ontwikkeling Huverma
1997 - Tabakshof in Huissen - 20 tweekappers - BCE Bouw Ede
1998 - Wilhelminastraat in Huissen - 6 tweekappers, 1 vrijstaande woning - een project van Groothuis Woningbouw
2000 - Altena in Huissen - 15 vrijstaande woningen - opdrachtgever gemeente Huissen
2001 - Huttenstraat in Huissen - 10 tweekappers en 3 vrijstaande woningen - realisatie Groothuis Woningbouw
2002 - Flierenhofstraat in Bemmel - een tweekapper - realisatie Groothuis Woningbouw
2003 - Valburgseweg in Slijk Ewijk - 2 tweekappers - realisatie Groothuis Woningbouw
2003 - Meestersplein in Bemmel - 20 appartementen
2004 - Hofstede Oosterhout - 12 tweekappers - ontwikkeling en realisatie Meuwsen Bouwbedrijf Nijmegen