Mijn favorieten

Woning taxeren


NWWI Taxatie nodig?Taxatie van uw woning

Bij het kopen van een woning zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar bijvoorbeeld ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.
 De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de marktwaarde belangrijk en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken gevalideerde (NWWI) taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de richtlijnen van VastgoedCert en NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

 

Verkoopadvies
Benieuwd naar de mogelijke verkoopopbrengst van uw woning? Vraag dan bij ons een verkoopadvies aan. Wij geven u graag inzicht in de mogelijke vraagprijs van uw woning en wat u kunt verwachten bij een eventuele verkoop. Met een verkoopadvies van Arns & de Leeuw Makelaars krijgt u een onafhankelijk en objectief inzicht. Geheel vrijblijvend en kosteloos.