Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Winterdijk Kavel in Huissen 6851 MS

Winterdijk Kavel

6851 MS Huissen
Koopsom € 175.000,- k.k.

Omschrijving

Nabij het centrum gelegen kavel van circa 300 m², voor de bouw van een vrijstaande dijkwoning. Toegang vanaf de dijk. Fraai uitzicht over de Uiterwaarden. Vergelijkbare bouwsuggesties vindt u langs de Winterdijk.

In het bestemmingsplan van Kom Huissen, vastgesteld in 2013, is deze locatie bestemd voor een vrijstaande woning. Koper kan zelf een bouwplan indien en de omgevingsvergunning...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Nabij het centrum gelegen kavel van circa 300 m², voor de bouw van een vrijstaande dijkwoning. Toegang vanaf de dijk. Fraai uitzicht over de Uiterwaarden. Vergelijkbare bouwsuggesties vindt u langs de Winterdijk.

In het bestemmingsplan van Kom Huissen, vastgesteld in 2013, is deze locatie bestemd voor een vrijstaande woning. Koper kan zelf een bouwplan indien en de omgevingsvergunning aanvragen. Voorbeelden van een te bouwen woning zijn de vlakbij gelegen woningen. Op het binnenterrein aan de Rietbaan worden een viertal vrijstaande woning gerealiseerd. Met de bouw van een dijkwoning ligt uw royale achtertuin op het zuidwesten. Aan de voorzijde heeft u een prachtig uitzicht over de Uiterwaarden waar u vier seizoenen verrast wordt door een mooi landschap.

Locatie
Dit perceel ligt aan de oostkant van Huissen. Huissen heeft de omvang van een groot dorp maar kreeg in de 14e eeuw stadsrechten. De plaats maakt deel uit van de gemeente Lingewaard. Winkels, sportfaciliteiten, medische zorg, scholen en kinderopvang, alles is op loop- en fietsafstand voorhanden. Ook recreatiemogelijkheden zijn er volop in de buurt: het Slingerbos, de prachtige uiterwaarden van de Rijn en de kilometerslange dijken, waar het goed wandelen en fietsen is. De openbaarvervoerverbindingen zijn prima, de snelwegen in de regio zo bereikt. Arnhem en Nijmegen liggen allebei niet ver van Huissen. Met de auto ben je er binnen 20 minuten.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 175.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 300 m²

Foto's

Route van naar Winterdijk Kavel, 6851 MS Huissen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.